+31 (0)88 664 0601
Web applicaties
Case

Broa vloerisolatie

Technieken
PHP
Laravel
Javascript
VueJS
DOC-Office
De vraag

Kunnen wij efficiënter werken door bepaalde werkzaamheden te automatiseren?

Wat was de situatie?

Broa isoleert vloeren. Dat doet zij met een team mensen op kantoor en op de baan. Het idee bestond dat het werk efficiënter moest kunnen worden georganiseerd, en dan met name in de onderlinge afstemming.

Wat hebben wij ontwikkeld?

Een webapplicatie op maat van het bedrijf die is gebouwd op DOC-Office en waarin alle processen samenkomen. De applicatie is extreem vriendelijk gemaakt, omdat iedereen in het bedrijf er mee moet kunnen werken.

Wat heeft het opgeleverd?

Met de webapplicatie heeft Broa Isolatie een flinke efficiencyslag gemaakt. De applicatie is aangepast aan de bestaande werkwijze, zodat het gebruik van de cloud-omgeving direct heel natuurlijk aanvoelde. De webapplicatie geeft inzicht, rust en zorgt dat er sneller en efficiënter wordt gecommuniceerd, zowel intern als met leveranciers en klanten.

Het resultaat
Niels van den Broek
Broa vloerisolatie

Zeer meedenkend en oplossingsgericht team. Voor ons hebben ze een web applicatie gebouwd waarin diverse bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd. Een fikse klus met veel denkwerk, wij hebben simpel de wens uitgesproken en WEAP heeft dat omgezet in een super strak custom made crm, facturatie en boekhoudpakket. Zelfs offertes, standaard begeleidingsmails en vanalles gaat nu automatisch, kortom super! Ooh en nog beter betaalbaar dan diverse andere aanbieders in de markt, wat wil je als ondernemer nog meer!