+31 (0)88 664 0601

Web applicaties

Werk slimmer en sneller.
Met een webapplicatie van WEAP.

Heb jij het gevoel dat je efficiënter moet kunnen werken? Dat je meer uit je bedrijf moet kunnen halen? In werkgemak, efficiency én omzet! Een eigen webapplicatie maakt je sterker en slagvaardiger!

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een programma in de cloud. Het is een online werkomgeving waar je vanaf iedere werkplek, smartphone of tablet in kunt en die je naar eigen wensen kunt laten inrichten en vormgeven. Het is een tool die jouw bedrijf helpt om je processen en werkzaamheden meetbaar te maken. Om slimmer en sneller te werken dus.

Wij maken webapplicaties op maat

Elk bedrijf is anders. Daarom maken wij webapplicaties op maat. En ja, dat is waarschijnlijk ook voor jouw bedrijf een reële optie. De basis die wij gebruiken is intussen zo beproefd en zo stabiel dat het nooit eerder zo toegankelijk en aantrekkelijk was om je eigen applicatie te hebben.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende frameworks, waaronder Laravel, VueJS, Vuetify, Lumen, Tailwind en Bootstrap. De aanpak is altijd hetzelfde: we nemen jullie bestaande processen als uitgangspunt. Wat goed werkt, blijft goed werken. Wat beter kan, maken we beter.