+31 (0)88 664 0601

Wij zetten de digitale basis neer. Zodat jij kan blijven bouwen.

Wij zetten de digitale basis neer. Zodat jij kan blijven bouwen.

1

Samen optrekken

Vanaf dag 1 werken we innig met je samen. Je praat niet met een accountmanager maar direct met het ontwikkelteam. Zodat de developers écht gaan begrijpen wat jouw wensen zijn en hoe ze die kunnen vertalen naar de perfecte app. Maar maak je geen zorgen, onze ontwikkelaars zijn heel gewone mensen. Die niet alleen JavaScript en PHP spreken, maar ook jouw taal. De taal van procesverbetering. Van strategische doelen halen. Van zoeken naar de vraag áchter de vraag.

2

Stabiele basis voor innovatie

Voor de basis maken we vaak gebruik van bestaande technologie: stevige frameworks en degelijke tools zoals Flutter, VueJS, Laravel en Kubernetes. Ook zetten we soms apps in die we eerder hebben ontwikkeld, zoals planningstool GeoPlan of ERP-systeem DOC-Office. Maar daar houdt het meestal niet op. Logisch, want wat jij zoekt bestaat nog niet. Wil je bijvoorbeeld gebruikers de mogelijkheid geven zelf een 3D-scan te laten maken? RFID-data met een gewone mobiel uitlezen? Of een web-based tool aanbieden voor productconfiguratie? Wij bouwen de innovatieve oplossing die bij jou past.

3

In-house testen

We houden van cutting edge. Maar innovatieve technieken zetten we niet zomaar in. Eerst testen we die uitgebreid zelf. Pas als we overtuigd zijn van de stabiliteit en flexibiliteit van de techniek en het praktische nut voor jou, passen we die toe in de praktijk.

4

Intensieve begeleiding

We denken nauwgezet, geduldig en kritisch met je mee, van proof of concept tot implementatie. Want we weten dat de vraag die je bij ons neerlegt nog behoorlijk kan veranderen onderweg. Dat gebruikersfeedback ophalen een continu proces is. En dat de invoering van een nieuwe app leuk maar ook lastig kan zijn voor je medewerkers. In elke fase staan we aan je zijde.

5

Duurzame relatie

Als de app af is, houdt wat ons betreft de samenwerking niet op. We doen met plezier beheer en hosting voor je, bieden support aan je medewerkers en blijven waar nodig werken aan verbeteringen in de app. Want op apps van WEAP kun je bouwen zolang je wil.