+31 (0)88 664 0601

Wij zijn WEAP. Wij bouwen innovatieve mobiele applicaties en webapplicaties op maat. Precies wat jouw organisatie nodig heeft.

Wij zijn WEAP. Wij bouwen innovatieve mobiele applicaties en webapplicaties op maat. Precies wat jouw organisatie nodig heeft.

Standaard software. Wie gebruikt het niet? Lekker makkelijk, toch?

Werkt vaak prima voor eenvoudige, algemene taken. Offerte schrijven. Mailtje sturen. Chatten met een collega. Maar je loopt al gauw tegen beperkingen aan.

Tien keer moeten klikken waar 1 keer zou volstaan. Een mobiele interface die niet robuust genoeg is voor onderweg. Lastige integratie met andere software die je gebruikt. Ontbrekende functies die je innovatiekracht beperken. En wil je iets aangepast of toegevoegd hebben, dan betaal je bij de leverancier de hoofdprijs.

Dan blijkt standaard software ineens duur, complex en frustrerend.

Herkenbaar? Ga dan eens met WEAP (spreek uit: wiep) praten, experts in apps op maat. Of je nou een logistiek dienstverlener bent, een agrarisch ondernemer of een innovatieve start-up, wij bouwen in Gemert precies de app voor mobiel of web die je nodig hebt.

We verdiepen ons in het kloppend hart van jouw bedrijfsvoering, in de voorkeuren van je medewerkers én in je dromen voor de toekomst. En bouwen dan een fijn werkende applicatie voor mobiel of web die naadloos aansluit bij jouw organisatie. Plus managed hosting en support.

Kortom, een unieke app waarop je kan bouwen.

Lees meer

Trots op ons team!

Job Jenniskens

Job zal zijn verhaal binnenkort op de website delen.

Sparren met Job

Robin van der Avoort

Een project van a tot z ontwerpen en uitvoeren, met als resultaat een tevreden klant, dat is waar Robin erg veel energie van krijgt. Het bedenken van intuïtieve oplossingen die passen bij de wensen van de klant vind hij dan ook belangrijk. Hij is graag bezig met de allernieuwste technieken. Verder weet hij elke vrijdagmiddag Nick te verslaan in onze race simulator.

Sparren met Robin

Jurian van Woerkom

Tevredenheid van de klant staat bij Jurian voorop. Hij is graag bij het gehele proces betrokken en altijd op zoek naar de meest gebruiksvriendelijke oplossing. Hij vind het leuk nieuwe technieken, talen en ontwikkelingen te leren, te onderzoeken en toe te passen. In zijn vrije tijd kijkt hij graag een film, in de bioscoop of thuis met vrienden.

Sparren met Jurian

Nick van Laarhoven

Werkte al vijftien jaar in de IT toen hij in 2016 zag dat webapplicaties steeds ‘normaler’ werden. En dat hij ondernemers het best kon helpen door zo’n applicatie voor hen te ontwikkelen. Dus startte hij WEAP. Ondernemer. Familieman. Wannabe-gitarist, F1-liefhebber. En niet blijer te maken dan met een goed gesprek over het leven, liefst met een IPA-biertje erbij.

Sparren met Nick

Lars Leenders

Lars zal zijn verhaal binnenkort op de website delen.

Sparren met Lars

Axel Köhler

Axel zal zijn verhaal binnenkort op de website delen.

Sparren met Axel