+31 (0)88 664 0601
Mobiele applicaties
Case

HyCheck

Technieken
Flutter
Laravel
VueJS
De vraag

MS Schippers had behoefte aan een app die de hygiëne in de veehouderij meetbaar kan maken.

Wat was de situatie?

MS Schippers zet zich enorm in op ontwikkelingen omtrent HyCare. Hiermee helpen zij veehouderijbedrijven over de hele wereld hun hygiëne te verbeteren en te waarborgen. Veehouders die ervoor kiezen zich aan te passen aan de HyCare-normen, maximaliseren de hygiëne binnen hun bedrijf en daarmee ook de gezondheid van hun dieren.

Wat hebben wij ontwikkeld?

Een mobiele applicatie voor zowel iOS als Android, die door veehouders als registratiehulpmiddel wordt gebruikt. En een dashboard in de vorm van een webapplicatie die eenvoudig en overzichtelijk de behaalde resultaten weergeeft.

Wat heeft het opgeleverd?

HyCheck is een handig hulpmiddel geworden waarmee veehouders eenvoudig de resultaten die met HyCare zijn behaald meetbaar maken. Overzichtelijk in een dashboard met data over alle stallen en locaties die de veehouder in zijn beheer heeft.

Het resultaat

Een app voor zowel iOS als Android

Peter Klinkhamer
MS Schippers

Door WEAP kreeg ik inzicht in de mogelijkheden van hybride apps. De goede samenwerking heeft ervoor gezorgd dat de apps in razendsnel tempo zijn opgeleverd. Wat ik daarbij prettig vond was de proactieve houding van WEAP. Zowel op strategisch als operationeel niveau werd er met je meegedacht zodat je zelf niks over het hoofd ziet. Ik kijk dan ook met een glimlach terug naar dit project.