+31 (0)88 664 0601
Web applicaties
Case

DOC-Office

De vraag

Kan WEAP een web app bouwen waarin mail, administratie en planning samenkomt?

Werk slimmer en sneller, waar je ook bent

Als ondernemer word je soms gek van alle programma’s waar je in moet werken. Je mailt, factureert, plant, registreert uren, bewaart bestanden … En overal heb je eigen programma’s voor. Allemaal met een eigen look & feel. Dat probleem lossen wij op. Met DOC-Office heb je één omgeving voor al je processen. En dat ook nog eens in jouw huisstijl.

Je hoeft niet al je programma’s meer afzonderlijk te openen of gebruiken. DOC Office integreert alle functionaliteit van al die programma’s in één omgeving. Je mailt er, je registreert er je uren, houdt er je agenda’s bij, maakt er je planningen, je factureert er. Alles! In één vriendelijke omgeving. DOC-Office is een omgeving waar je iedereen afzonderlijk rechten in kunt verlenen. Je kunt met zijn allen het algemene mailaccount gebruik bijvoorbeeld. Of de mensen onderweg hun uren laten registreren. DOC-Office is eindelijk die éne omgeving waar iedereen op zat te wachten.

Alles áltijd bij de hand

Je wilt niet afhankelijk zijn van je pc. Je wilt ook onderweg je agenda aan kunnen passen, uren kunnen registreren, je contacten kunnen raadplegen, enz. DOC-Office kun je laten synchroniseren met je mobiele apparaten, zodat je je relaties, je planning en email altijd bij je hebt. Gebruik je de gratis DOC-Office app, dan heb je nog meer opties tot je beschikking op je mobiele apparaat. In het opslaan en delen van foto’s en documenten bijvoorbeeld, het inzien van offertes, van omzetoverzichten, het registreren van uren enzovoorts.

Alle informatie staat met elkaar in verbinding. Open je een relatie in het adresboek, dan heb je ook meteen toegang tot bijvoorbeeld de verstuurde offertes/facturen, gemaakte afspraken, notities en meer.

DOC-Office benader je vanuit de webbrowser. Er zijn dan ook geen software installaties, voorbereidingen benodigd om uw werk te doen. Pak elke willekeurige computer met een internet verbinding en je kunt aan de slag!