+31 (0)88 664 0601
Web applicaties
Case

GeoPlan

De vraag

Kan WEAP een app maken die planningspuzzels automatisch voor je oplost?

GeoPlan zorgt voor efficiënte agenda’s

Je kent het wel, een klant belt om een afspraak te maken en je probeert de klant zo snel mogelijk te helpen. Je hebt alle agenda’s in beeld en bent op zoek naar een vrij stukje ruimte. Om ook nog eens efficient te plannen, pak je Google Maps erbij om na te gaan of de voorgaande afspraak in de buurt van de klant ligt. Ondertussen ben je al meerdere agenda pagina’s verder en is de klant al onnodig lang aan het wachten.

Laat GeoPlan dit werk voor je doen! Binnen seconden krijg je alle mogelijke en meest efficiënte afspraak mogelijkheden aangeboden en is de klant snel geholpen.

GeoPlan: ontstaan uit frustratie

GeoPlan is oorspronkelijk ontwikkeld voor een klant die verschillende collega’s op de baan had zitten. Telkens als er een lead werd nagebeld, was het puzzelen welke collega daar het beste heen kon. Wie zat het dichtste bij die dag en had nog ruimte over? Dat berekenen en toetsen, kostte telkens zo veel tijd. Of wij daar een oplossing op konden ontwikkelen? Dat werd GeoPlan.

GeoPlan neemt al het gepuzzel met het maken van een efficiënte planning uit je handen. De app combineert alle agenda’s van je collega’s en koppelt daar externe data aan, zoals locatiegegevens. Wil een klant een afspraak maken? Heb je een spoedklus? Een storing? Dan zie je dankzij GeoPlan direct wie je daar het beste heen kunt sturen. GeoPlan werkt samen met Gsuite, Microsoft Excange, Office 365 en DOC-Office. Er worden geen aanpassingen van jouw bestaande oplossing gevraagd. GeoPlan maakt simpelweg verbinding met de bestaande agenda's en neemt het puzzelwerk van je over.