+31 (0)88 664 0601
Web applicaties
Case

Preferro

Technieken
PHP
Laravel
VueJS
Exact Online
OneDrive
De vraag

Wij groeien. Hoe kunnen wij onze projecten bewaken en zo efficiënt mogelijk organiseren?

Wat was de situatie?

Preferro ontwerpt en ontwikkelt metalen design producten, zoals stalen deuren en trappen. Het bedrijf was zodanig gegroeid dat het het overzicht in de processen kwijt dreigde te raken. Vraag was of wij alle processen wilden centraliseren in één webapplicatie.

Wat hebben wij ontwikkeld?

Je kunt je bedrijf aanpassen aan een applicatie. Maar als je bedrijf goed functioneert, is de kans groot dat het beter is om de applicatie aan te passen aan je bedrijf. Dat is wat wij hebben gedaan: wij hebben een volledig tailor made applicatie ontwikkeld waarin alle medewerkers – van kantoor tot montage – werken, ieder met hun unieke rechten, en waarmee de directie in één omgeving het zicht houdt op alle processen.

Wat heeft het opgeleverd?

Onderdelen van het proces zijn geautomatiseerd, zoals het bestellen van onderdelen. Dat geeft rust, verkleint het risico van fouten en verlaagt daarmee de kosten. Preferro heeft een eigen, praktische tool om te doen waar het goed in is: het ontwerpen en ontwikkelen van design producten. Alle ondersteunende processen heeft het geborgd.