+31 (0)88 664 0601

DOC-Office

Meeting

Werk slimmer en sneller,
waar je ook bent.

Als ondernemer word je soms gek van alle programma’s waar je in moet werken. Je mailt, factureert, plant, registreert uren, bewaart bestanden … En overal heb je eigen programma’s voor. Allemaal met een eigen look & feel. Dat probleem lossen wij op. Met DOC-Office heb je één omgeving voor al je processen. En dat ook nog eens in jouw huisstijl.

Alles in één omgeving

Je hoeft niet al je programma’s meer afzonderlijk te openen of gebruiken. DOC Office integreert alle functionaliteit van al die programma’s in één omgeving. Je mailt er, je registreert er je uren, houdt er je agenda’s bij, maakt er je planningen, je factureert er. Alles! In één vriendelijke omgeving.

Alles áltijd bij de hand

Je wilt niet afhankelijk zijn van je pc. Je wilt ook onderweg je agenda aan kunnen passen, uren kunnen registreren, je contacten kunnen raadplegen, enz. DOC-Office kun je laten synchroniseren met je mobiele apparaten, zodat je je relaties, je planning en email altijd bij je hebt.

Werk eenvoudig samen

DOC-Office is een omgeving waar je iedereen afzonderlijk rechten in kunt verlenen. Je kunt met zijn allen het algemene mailaccount gebruik bijvoorbeeld. Of de mensen onderweg hun uren laten registreren. DOC-Office is eindelijk die éne omgeving waar iedereen op zat te wachten.

Nóg meer mogelijkheden dankzij de app

Gebruik je de gratis DOC-Office app, dan heb je nog meer opties tot je beschikking op je mobiele apparaat. In het opslaan en delen van foto’s en documenten bijvoorbeeld, het inzien van offertes, van omzetoverzichten, het registreren van uren enz.

Alle informatie staat met elkaar in verbinding. Open je een relatie in het adresboek, dan heb je ook meteen toegang tot bijvoorbeeld de verstuurde offertes/facturen, gemaakte afspraken, notities en meer.

DOC-Office benader je vanuit de webbrowser. Er zijn dan ook geen software installaties, voorbereidingen benodigd om uw werk te doen. Pak elke willekeurige computer met een internet verbinding en je kunt aan de slag!

Wil je DOC-Office uitproberen?

Neem dan contact met ons op voor een gratis demo

Ja, graag!