+31 (0)88 664 0601

Hosting

Een goed server platform
is net zo belangrijk.

Onze oplossingen vragen ook een goede hostingplatform, welke wij voor de specifieke toepassing optimaliseren om het maximale er uit te halen. Om deze garantie te kunnen geven, nemen wij indien gewenst, de inrichting en onderhoud van deze servers in eigen beheer.

Serverbeheer

Wij ontzorgen

Linux facts

Linux kom je overal tegen, vaak zonder dat je het in de gaten hebt. Wist je dat Linux op smartphones, servers, onderzeeboten en zelfs satellieten wordt gebruikt? 67% van de websites die je bezoekt worden aangeboden door een Linux server.

Lopende band

Met onze ontwikkelomgeving zijn wij in staat volledig gecontroleerd en geautomatiseerd onze applicaties in de test- en live omgeving te publiceren.

24/7 monitoring

Wij nemen onze servers volledig in eigen beheer. Met onze 24/7 monitoring kunnen wij proactief reageren, alvorens het probleem zich daadwerkelijk voordoet.

Docker

Met de enorme groei in populariteit kunnen wij Docker niet negeren. Diverse projecten ontwikkelen wij in Docker. Ook faciliteren wij steeds meer diensten in Docker containers.

Wij zijn gespecialiseerd in op linux gebaseerde servers, al hebben we ook ruime ervaring met Microsoft oplossingen.

Deze expertise wordt bij diverse Linux projecten van onze relaties ingezet. Wellicht goed om te weten dat wij Apple liefhebbers zijn. Wij weten dergelijke oplossingen dan ook goed met onze Linux diensten te combineren.

Hulp nodig

bij een bestaande of nieuwe linux omgeving?

Neem contact op!