+31 (0)88 664 0601

GeoPlan

Geoplan zorg voor
efficiënte agenda’s

Stel: een klant belt je bedrijf en wil direct een afspraak inplannen voor volgende week. Wie van je collega’s gaat er heen? Op welke dag? En op welk tijdstip?
GeoPlan helpt je met één druk op de knop de slimste en snelste keuze te maken.

GeoPlan: ontstaan uit frustratie

GeoPlan is oorspronkelijk ontwikkeld voor een klant die verschillende collega’s op de baan had zitten. Telkens als er een lead werd nagebeld, was het puzzelen welke collega daar het beste heen kon. Wie zat het dichtste bij die dag en had nog ruimte over? Dat berekenen en toetsen, kostte telkens zo veel tijd. Of wij daar een oplossing op konden ontwikkelen? Dat werd GeoPlan.

Voor heel veel ondernemers een uitkomst

GeoPlan neemt al het gepuzzel met het maken van een efficiënte planning uit je handen. De app combineert alle agenda’s van je collega’s en koppelt daar externe data aan, zoals locatiegegevens. Wil een klant een afspraak maken? Heb je een spoedklus? Een storing? Dan zie je dankzij GeoPlan direct wie je daar het beste heen kunt sturen.

Behoud de bestaande agenda oplossing

GeoPlan werkt samen met Gsuite, Microsoft Excange, Office 365 en DOC-Office. Er worden geen aanpassingen van jouw bestaande oplossing gevraagd. GeoPlan maakt simpelweg verbinding met de bestaande agenda's en neemt het puzzel werk van je over.

Je kent het wel, een klant belt om een afspraak te maken en je probeert de klant zo snel mogelijk te helpen. Je hebt alle agenda’s in beeld en bent op zoek naar een vrij stukje ruimte.

Om ook nog eens efficient te plannen, pak je google maps erbij om na te gaan of de voorgaande afspraak in de buurt van de klant ligt. Ondertussen ben je al meerdere agenda pagina’s verder en is de klant al 5min onnodig aan het wachten.

Laat GeoPlan dit werk voor je doen! Binnen seconden krijg je alle mogelijke en meest efficiënte afspraak mogelijkheden aangeboden en is de klant snel geholpen.

Wil je GeoPlan uitproberen?

Neem dan contract met ons op.

Ja graag!